Close

ICM 1:72 Krupp L2H143 Kfz.69 z dziąłem Pak 36

ICM72461

4823044402243

| modele do sklejania | transporter piechoty | 1:72 |

Więcej szczegółów

Zamów teraz, wyślemy jutro

57,00 zł

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją:

Historia cen produktu

Najniższa cena produktu z dnia

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Dodaj do listy życzeń

Skala 1:72
Typ (pojazdy i działa) Ciągniki artyleryjskie, Działa przeciwpancerne, Ciężarówki i transportery
Kraj Niemcy
Typ zawieszenia Pojazdy kołowe
Okres II Wojna Światowa
Stan złożenia Do złożenia

Opis produktu

ICM 1:72 Krupp L2H143 Kfz.69 z działem Pak 36 – model plastikowy do sklejania

Model plastikowy w skali 1:72 przedstawiający niemiecki transporter piechoty Krupp L2H143 Kfz.69 wyposażony w działo przeciwpancerne Pak 36. Zestaw jest przeznaczony dla miłośników modelarstwa historycznego oraz entuzjastów pojazdów wojskowych z okresu II wojny światowej.

Specyfikacja i cechy techniczne:

• Skala: 1:72 – idealna do kolekcji, dioram oraz zestawów bitewnych.
  • Model plastikowy: elementy wykonane z wysokiej jakości tworzywa sztucznego, wymagające wycięcia z ramek, dopasowania i sklejenia zgodnie z instrukcją.
  • Wyposażenie modelu: w zestawie działo przeciwpancerne Pak 36 wiernie odwzorowane w skali.
  • Instrukcja montażu: szczegółowa, zawierająca wskazówki dotyczące kolejności montażu oraz schemat malowania.
  • Kalkomania: arkusz z oznaczeniami oraz znakami, pozwalający na wierne odwzorowanie historycznych oznaczeń pojazdu.

Materiały i wymagania montażowe:

Model wymaga samodzielnego wycięcia i sklejania elementów plastikowych. Do prawidłowego wykonania zalecane są następujące narzędzia i materiały:

• Precyzyjne cążki do wycinania części z ramek plastikowych
  • Nożyk modelarski do precyzyjnego przycinania
  • Pilnik lub papier ścierny do wygładzania krawędzi
  • Klej do modeli plastikowych – do trwałego łączenia elementów
  • Farby modelarskie – zarówno pędzelek, jak i aerograf mogą zostać użyte do malowania

Zalecane kolory farb:

• RAL 7028 Dunkelgelb – podstawowy kolor pojazdu
  • RAL 6003 Olivgrün – elementy kamuflażu
  • RAL 8017 Rotbraun – uzupełniające detale malowania
  • Czarny matowy – szczegóły i wykończenia

Kompatybilność

Model doskonale komponuje się z innymi zestawami w skali 1:72, umożliwiając budowę rozbudowanych scenariuszy scen bitewnych czy dioram historycznych. Parametry oraz detale modelu zapewniają spójność z innymi pojazdami niemieckimi i elementami wojskowymi dostępnymi w tej skali.

Uwaga: zestaw nie zawiera farb ani kleju. Zaleca się stosowanie dedykowanych produktów modelarskich.

W przypadku wątpliwości dotyczących wyboru farb lub akcesoriów niezbędnych do montażu, prosimy o kontakt – udzielimy fachowego wsparcia.

Recenzje

Napisz swoją opinię!

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

| modele do sklejania | transporter piechoty | 1:72 |

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez firmę Agtom Sp. z o.o. ul. Mogilska 97, 31-545 Kraków, NIP: 6783154951, REGON: 36170647600000, KRS: 0000561845 moich danych osobowych w celach związanych z korzystaniem ze Sklepu internetowego www.agtom.eu w zgodzie i według zasad określonych w Polityce prywatności. *

Bezpieczeństwo produktu

ICM Holding 9 Boryspilska 64 Kijów 02099 Ukraina icm@icm.com.ua

Netmarket Sp. z o.o. Krakowiaków 80/98 02-255 Warszawa Polska netmarket@netmarket.pl

Klienci, którzy kupili ten produkt kupili także

30 innych produktów w tej samej kategorii

Nadal nie wiesz jakie narzędzia wybrać?
Więcej porad modelarskich znajdziesz na naszym blogu:
Blog modelarski AGTOM
Close