Eduard 1:72 UB-32A-24 do Mi-24 dla Eduard / Zvezda – zestaw waloryzacyjny
Prezentowany zestaw żywicznych elementów został zaprojektowany do ulepszania i detalowania plastikowych modeli śmigłowca Mi-24 w skali 1:72. Produkt stanowi wysokiej jakości uzupełnienie modeli Eduard oraz Zvezda, pozwalając na uzyskanie realistyczniejszego i bardziej szczegółowego wyglądu.
Charakterystyka produktu
Materiały: elementy wykonane z żywicy oraz fototrawione części metalowe umożliwiające precyzyjne odtworzenie detali
Kompatybilność: dedykowany do modeli Mi-24 w skali 1:72 od firm Eduard oraz Zvezda
Zakres zestawu: elementy żywiczne zastępujące plastikowe części oryginalnego modelu, zwiększające szczegółowość wykonania
Zalecany sposób montażu: użycie kleju cyjanoakrylowego do łączenia elementów żywicznych i metalowych; części metalowe można także łączyć metodą lutowania
Uwaga: elementy żywiczne są podatne na uszkodzenia mechaniczne, wymagana ostrożność podczas obróbki i montażu
Zastosowanie i waloryzacja
Zestaw umożliwia rozbudowę oryginalnego modelu o detale, które są trudne do odwzorowania z użyciem standardowych plastikowych części. Elementy żywiczne charakteryzują się wysoką precyzją i szczegółowością, co przekłada się na bardziej realistyczny efekt końcowy. Zestaw jest idealnym rozwiązaniem dla modelarzy poszukujących poprawy jakości i autentycznego wyglądu modeli Mi-24 w skali 1:72.
Dodatkowe informacje
W przypadku zainteresowania dalszymi elementami waloryzacyjnymi do modelu Mi-24, warto rozważyć zakup innych akcesoriów dostępnych na rynku, takich jak lufy metalowe, zestawy fototrawione, gąsienice, lin holowniczych lub plastikowe figurki. Taka rozbudowa pozwala na jeszcze większe zwiększenie realizmu i dokładności modelu.